Yritys

JK SAVINGS OY

Olemme työskennelleet pitkään teollisuuden kunnossapidossa eri tehtävissä, joista viimeiset kymmenen vuotta yhdessä. Olemme törmänneet usein asiakkaiden toiveeseen riippumattomasta asiantuntija-avusta sopimusten kilpailutukseen ja laitehankintoihin. Myös osto on kaivannut teknistä tukea ja vinkkejä säästöjen aikaansaamiseen. Tiesimme, että osaamisemme, verkostojemme ja asiantuntemuksemme avulla voisimme tuottaa asiakkaillemme hyötyä. Asiakkaidemme kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen rohkaistuimme ja syntyi JK-Savings Oy.

Auditoimme ja kilpailutamme hankintoja täysin riippumattomasti ja riskittömästi keskisuurille teknologia- sekä rakennusyrityksille. Asiantuntijapalvelumme ovat räätälöityjä asiakaskohtaisesti ja palvelumme avulla asiakkaat saavat mittavia säästöjä sekä myös vahvistettua olemassa olevia asiakassuhteitaan ja jopa uusia asiakassuhteita.

Missio, Visio, Arvot

MISSIO

JK-Savingisin liikeidean keskiössä on säästöä, toimitusvarmuutta ja luotettavuutta tuovien asiantuntija- ja kilpailutuspalveluiden tuottaminen keskisuurille yrityksille.

VISIO

On olla paras ja luotettavin palvelun tarjoaja oikealla markkinahinnalla ja taata asiakkaille parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa.

ARVOT

Yrityksen arvot ohjaavat toimintaa ja asiakkaan tarpeet, sitoutumattomuus ja ympäristötietoisuus ovat arvojen perusta. JK Savings ei keskity ainoastaan hintaan, vaan toimittajien palvelukokonaisuuteen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Varaa tästä aika 30 minuutin ilmaiseen kartoitukseen!

Jätä yhteystietosi, niin toimitusjohtajamme Kössi Tuominen ottaa sinuun yhteyttä!