JK-Savings Oy aloittaa yhteistyön Oy Risk Consult Ab:en kanssa

JK-Savings on sopinut yhteistyösopimuksen vuonna 1987  perustetun auktorisoidun vakuutusmeklariyrityksen Oy Risk Consult Ab:en  kanssa. Yhteistyön myötä Oy Risk Consult toteuttaa asiakkaidemme tarvitsemat vakuutusturvan tarkastukset ja kilpailutukset. Vakuutusyhtiöistä riippumattoman vakuutusmeklarin tärkein tehtävä on varmistaa vakuutusturvan riittävyys, mutta usein meklari pystyy löytämään myös merkittäviä, jopa kymmenien prosenttien säästöjä vakuutusmaksuihin.

Yrityksen vakuutusmeklarit neuvottelevat asiakkailleen edullisempia vakuutuksia, varmistavat vakuutusturvan riittävyyden sekä auttavat vakuutusasioiden hoitamisessa ja vahinkoneuvonnassa. Lisäksi yritys tarjoaa riskienhallinnan koulutusta ja ohjausta. Risk Consultin meklareilla on vakuutusmeklaritutkinnon ohella monipuolista, toimialarajat ylittävää osaamista mm. talouden, tekniikan ja lainsäädännön saralta ja useimmat heistä ovat myös Risk Consultin osakkaita, joten sinua palvellaan yrittäjähenkisellä otteella ja innolla. Risk Consult on myös Suomen Vakuutusmeklariliiton jäsenenä mukana kehittämässä suomalaista meklaritoimintaa ja siitä tiedottamista.

JK-Savings toimii yritysten apuna mm. teollisuuden palvelusopimusten kilpailutuksissa, investointihankkeissa ja muissa hankinnoissa riskittömästi. Tehtävänämme on löytää asiakkaillemme heidän tuotantoonsa parhaiten soveltuvat palveluntuottajat, joka varmistavat tuotannon häiriöttömän toiminnan kustannustehokkaasti. Kuten meklarit vakuutusalalla, JK-Savingskin on toimittajista riippumaton asiantuntija. JK-Savings:n omistajilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidon ja koneenrakennuksen eri tehtävissä.

Tutustu Risk Consultin verkkosivuihin täältä