Prevex on KWH-konserniin kuuluva tytäryhtiö ja maailman harvoja vesilukkoihin erikoistuneita yrityksiä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme kestäviä ja helposti asennettavia keittiön ja kylpyhuoneen vesilukkoja. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on noin 170.
Valitsimme JK-Savings Oy:n kartoittamaan palvelusopimuksiamme ja muita ostojamme. Ensimmäisessä toimeksiannossa oli mm. työvaatteet ja matot. Kartoitukset tehtiin sovitusti ja vaihtoehdot perusteluineen esiteltiin meille aikataulussa. Palvelusopimukset neuvoteltiin puolestamme ja saimme aikaan mittavat säästöt.

Erittäin avoimena ja hyväntahtoisena yrityksenä ympäristöystävällisyys on meille itsestäänselvyys. Käytämme vihreää energiaa, minimoimme tuotantoprosessin vaiheet, valmistamme kestäviä tuotteita ja optimoimme logistiikkamme. Siitä on hyötyä meille kaikille, eikä vähiten ympäristölle. Hienoa, että JK-Savings Oy huomioi myös ympäristöarvoja kilpailutuksessaan ja löysi meille Välimereen hylätyistä verkoista valmistetut matot. Voin suositella JK-Savings Oy:n palveluita kaikille.

 

Thomas NyströmCFO Prevex GroupPrevex Oy Ab