Referenssit

Tyytyväiset asiakkaamme jakavat referenssit yrityksestämme

Thomas Nyström

CFO Prevex Group

Prevex Oy Ab

Prevex on KWH-konserniin kuuluva tytäryhtiö ja maailman harvoja vesilukkoihin erikoistuneita yrityksiä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme kestäviä ja helposti asennettavia keittiön ja kylpyhuoneen vesilukkoja. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on noin 170.
Valitsimme JK-Savings Oy:n kartoittamaan palvelusopimuksiamme ja muita ostojamme. Ensimmäisessä toimeksiannossa oli mm. työvaatteet ja matot. Kartoitukset tehtiin sovitusti ja vaihtoehdot perusteluineen esiteltiin meille aikataulussa. Palvelusopimukset neuvoteltiin puolestamme ja saimme aikaan mittavat säästöt.

Erittäin avoimena ja hyväntahtoisena yrityksenä ympäristöystävällisyys on meille itsestäänselvyys. Käytämme vihreää energiaa, minimoimme tuotantoprosessin vaiheet, valmistamme kestäviä tuotteita ja optimoimme logistiikkamme. Siitä on hyötyä meille kaikille, eikä vähiten ympäristölle. Hienoa, että JK-Savings Oy huomioi myös ympäristöarvoja kilpailutuksessaan ja löysi meille Välimereen hylätyistä verkoista valmistetut matot. Voin suositella JK-Savings Oy:n palveluita kaikille.

Jose Ekman

Toimitusjohtaja

KS-Bitumikate Oy

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja

Timaco Oy

Palveluprosessien selvittäminen ja toimittajien kilpailutus onnistuisi meiltä itseltämmekin, mutta veisi järjettömästi aikaa ja siten myös rahaa. Tässä emme hävinneet yhtään, kuten meille oli annettu lupaus.

Saamamme palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja oli hienoa nähdä yhteistyön sujuvuus ja keveys meille. Aloitimme ”muutaman osa-alueen” osalta prosessin ja nähtyämme saamamme arvon jatkuu yhteistyömme vielä tästä eteenpäinkin.”

Tilasimme JK-Savings Oy:ltä asiantuntijapalveluna ostojemme kartoituksen ja mahdollisen kilpailutuksen. Kartoituksen jälkeen JK-Savings Oy ehdotti meille tuoteryhmiä, joihin kilpailutus kannattaisi kartoituksen ja heidän kokemustensa perusteella kohdentaa. 

Kilpailutuksen ensimmäiseen vaiheeseen tulivat polttoaineet ja lämmitysöljyt. Seuraavaan vaiheeseen jäi osa palvelusopimuksista ja vakuutukset. Kartoitus ja sitä seurannut kilpailutus oli meille lähes näkymätön, eikä meitä siihen juurikaan tarvittu. Kilpailutus valmistui luvatussa aikataulussa ja tuloksista saimme selkeät raportit. JK-Savings Oy neuvotteli uudet sopimuksetkin toimittajien kanssa voimaan ja säästöä seuraavalle kolmelle vuodelle tulee mukavasti.

Suosittelen lämpimästi JK-Savingsin palveluita.

Jukka Kilpinen

Tehdaspäällikkö

Pielisen Betoni Oy

Pasi Kontio

Toimitusjohtaja

GTI Car Center Oy

JK-Savings Oy:n toteutti auditointi- ja kilpailutuspalvelun meidän epäsuorille hankinnoille. Kilpailutus suoritettiin lähes huomaamattamme, eikä meidän työaikaamme käytetty prosessiin alkuselvityksen jälkeen, kuin tulosten läpikäymiseen.

Prosessi toi meille kustannussäästöjä ja JK-Savings hoiti myös uudet sopimukset voimaan. Lisäksi JK-Savings Oy arvioi koronatilanteen vaikutukset yrityksellemme ja se otettiin huomioon myös laskutuksessa.

Suosittelen JK-Savingsin palveluita.

JK-Savings Oy:n toteuttama tuotantoon liittyvien hankintojen auditointi- ja kilpailutuspalvelu oli meidän kannaltamme helppo, eikä meidän aikaamme siihen paljoa tarvinnut käyttää. Prosessi meni maaliin nopeasti ja raportit, joilla tulokset esiteltiin, olivat selkeitä. Säästöjäkin aikaansaatiin ja palvelun laskutus oli sovitun mukainen.

Suosittelen lämpimästi JK-Savingsin palveluita.

Juha Saastamoinen

Toimitusjohtaja

Sorvaamo Kivi Oy

Varaa tästä aika 30 minuutin ilmaiseen kartoitukseen!

Jätä yhteystietosi, niin toimitusjohtajamme Kössi Tuominen ottaa sinuun yhteyttä!