Yritys

JK-Savings Oy - yritys

Olemme työskennelleet pitkään teollisuuden kunnossapidossa eri tehtävissä, joista viimeiset kymmenen vuotta yhdessä. Olemme törmänneet usein asiakkaiden toiveeseen riippumattomasta asiantuntija-avusta sopimusten kilpailutukseen ja laitehankintoihin. Myös osto on kaivannut teknistä tukea ja vinkkejä säästöjen aikaansaamiseen. Tiesimme, että osaamisemme, verkostojemme ja asiantuntemuksemme avulla voisimme tuottaa asiakkaillemme hyötyä. 

Asiakkaidemme kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen rohkaistuimme ja syntyi JK-Savings Oy.

Auditoimme ja kilpailutamme hankintoja täysin riippumattomasti ja riskittömästi keskisuurille teknologia- sekä rakennusyrityksille.

Tuotamme asiakkaalle palvelun, jossa asiakas säästää rahallisen säästön lisäksi myös ajallista resurssia. Lisäksi olemme tuottaneet asiakkaillemme mittavia säästöjä oikein mitoitetulla hankintaketjulla. Oikein mitoitettu palvelu takaa luotettavat toimitusajat ja säästää aikaa ja rahaa.

Toimijana olemme asiakkaillemme asiantunteva, mutta rento toimija. Suoritamme työtämme aina asianmukaisella vakavuudella, mutta olemme myös helposti lähestyttäviä.

 

Missio, visio, arvot

Missio

JK-Savingisin liikeidean keskiössä on säästöä, toimitusvarmuutta ja luotettavuutta tuovien asiantuntija- ja kilpailutuspalveluiden tuottaminen keskisuurille yrityksille.

Visio

Olla paras ja luotettavin palvelun tarjoaja oikealla markkinahinnalla ja taata asiakkaille parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa avoimella ja rehdillä toiminnalla.

Arvot

Yrityksen arvot ohjaavat toimintaa ja asiakkaan tarpeet, sitoutumattomuus ja ympäristötietoisuus ovat arvojen perusta. JK-Savings ei keskity ainoastaan hintaan, vaan toimittajien palvelukokonaisuuteen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

"Tuotamme arviointiprosessimme ansiosta asiakkaillemme tulosparannuksen lisäksi, myös toiminnalista hyötyä"
Kokemuksemme mukaan osalla yrityksistä ostotoiminta on hajaantunut usealle eri toimittajalle ilman minkäänlaista kirjallista toimintaa ohjaavaa sopimusta. Palvelumme arvioi jokaisen toimittajan ja löydämme asiakkaillemme parhaat ratkaisut toimitusketjuun. 

Meillä on pitkä ja laaja tekninen asiantuntemus ja tuomme sen asiakkaamme ostotoiminnan tueksi. Massaostajana tiedämme tarkalleen myös ajankohtaisen markkinahinnan.

Kilpailutamme asiakkaidemme ostot ja palvelut. Aikaansaamme kustannussäästöä, vaarantamatta kuitenkaan asiakkaamme tuotantoa tai heidän tuotteensa laatua. Ymmärrämme esimerkiksi kunnossapidon, rakentamisen tai valmistavan teollisuuden ostojen vaikutuksen asiakkaan liiketoimintaan ja tulokseen.

JK-Savings Oy eroaa kilpailijoistaan, koska tuotamme arviointiprosessimme ansiosta asiakkaillemme tulosparannuksen lisäksi toiminnallista hyötyä. Teemme sopimukset toimittajille ja seuraamme niiden toteutumista koko 36 kk sopimuskauden ajan. 

Palvelumme selkiyttävät asiakkaamme ostoprosessia, jonka kautta asiakkaidemme toimitusketjun ennakointi helpottuu. Autamme asiakkaitamme myös prosessien jatkuvassa kehityksessä koko sopimuskauden ajan ja seuraamme ostojen, laskutuksen ja logistiikan seurantaa ja automatisoimme sitä asiakkaillemme.

JK-Savings Oy:n toiminta on läpinäkyvää ja laskutamme asiakastamme ainoastaan tuloksista.

Referenssinä voimme kertoa, että olemme tuottaneet jo yli miljoona euroa asiakkaidemme tuloslaskelmien viimeiselle riville.

Kössi Tuominen

Toimitusjohtaja

Varaa tästä aika 30 minuutin ilmaiseen kartoitukseen!

Jätä yhteystietosi, niin toimitusjohtajamme Kössi Tuominen ottaa sinuun yhteyttä!